وزیر فرهنگ پاکستان: به دنبال تولید فیلم مشترک با ایران هستیم +فیلم
سیاست
133627
اورنگزیب خان کهچی، وزیر فرهنگ پاکستان گفت: با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران جلسه ای در تهران داشتیم و درباره همکاری های مشترک و به خصوص تولید فیلم های مشترک سینمایی گفت وگو کردیم.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران جلسه ای در تهران داشتیم و درباره همکاری های مشترک و به خصوص تولید فیلم های مشترک سینمایی گفت وگو کردیم.
وزیر فرهنگ پاکستان تاکید کرد: ما به این نتیجه و تصمیم رسیدیم که باید تاریخ مشخصی وجود داشته باشد تا برنامه ها به سرانجام برسد. زمان اولیه ۶ ماه مشخص شده تا در این زمان به تولید مشترک فیلم به نتیجه برسیم.
اورنگزیب خان کهچی عنوان کرد: در پاکستان طبقه ای ویژه طرفدار فیلم ایرانی است و سعی ما این است مردم عادی نیز سینمای ایران را بیشتر بشناسند و این آثار را ببینند. ما هفته فیلم های ایرانی را در پاکستان داریم و امیدواریم در ایران نیز هفته فیلم های پاکستان را داشته باشیم.
وی گفت: سعی ما این است که ظرفیت فیلمسازی ایران که در دنیا مطرح است استفاده کنیم و فرهنگ مشترک پاکستان و ایران را به دنیا عرضه کنیم و این امر به نفع انسان دوستی است.
انتهای پیام/